♕Lensa KehidupanMu♕

Tuesday, February 4, 2014

[ Hidup tak mudah Mati tak sukar ]

 
Hye :) lama nya tak update blogger ni.. Maaf lah busy cikit dgn nak cari kerja utk byar hutang lagi..Hahahaha.. By the ways, anda semua sihat?? Just nak share pasal kata-kata bidalan orang dulu pasal :-
" Orang yang patut dibanggakan adalah orang yang berani meneruskan hidup,
bukan berani utk mati "
 
Sebab hidup lagi sukar dari mati..mati sukar sekiranya kurang iman dihati..[TARBIYAH DIRI] Seriusly, lepas study ni terasa lah susahnya nak hadapi hidup ni walaupun disokong oleh keluarga.. Terasa mcam xsanggup nak hadapi lagi hidup ini.. Sukar untuk dijangkakan.. Haa anda semua kalau nk chat dengan aku boleh lah wechat aku : ariefrezli 
Rindulah dengan someone..hahaha dia mkin dekat dengan aku :) happy2 jugak..Permohonan UPU tak submit lagi..arghh banyak nya rintangan nak ambik kos ap?? dekat mana?? dengan siapa?? haa dengan siapa tak penting.. Apa kata anda semua kalau aku ambik kos "CULINERY ARTS" tapi ramai yang tidak setuju lah dengan kputusan yang aku buat..sekarang aku rasa malas untuk belajar lah..just nak buat kemahiran je :) 
Ijazah Saujana Muda Pengajian Perniagaan
 
Best kan kalau dapat pakai jubah ni :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...